Verbintenissenrecht

Lang niet iedereen leest contracten voordat ze deze ondertekenen. Dit kan echter leiden tot onenigheden en conflicten. Daarom is het een goed idee om deskundig advies in te winnen bij het opstellen of ondertekenen van een verbintenis.

Bij Amelinckx Advocaten hebt u een ervaren advocaat verbintenissenrecht die u zal adviseren en uw belangen zal verdedigen.

Verbintenissenrecht (ook wel contractenrecht) gaat over alle contractuele geschillen. Het is dus logisch dat dit een zeer brede tak van het recht is. Contracten zijn meestal opgesteld in een zeer juridische stijl.

Iedereen moet wel eens een contract tekenen, maar wie zo’n contract helemaal leest, heeft er vaak toch een hele klus aan om alles goed te begrijpen. Daarom is het advies en de ondersteuning van een advocaat verbintenissenrecht zeker een goed idee bij het opstellen, ondertekenen of (laten) uitvoeren van het contract.

We bekijken uw persoonlijke situatie en adviseren u deskundig over hoe u uw doelstelling het beste kunt behalen. We helpen u ook met het opstellen en nalezen van contracten, zodat u perfect weet wat er juist in staat en nooit voor verrassingen komt te staan.

Vragen of bedenkingen bij een contract of de naleving ervan? Of wilt u deskundig advies bij het opstellen van een contract? Neem contact op met ons.

Contacteer ons