Personen- en familierecht

Wij zijn uw advocaat personen- en familierecht met de nodige expertise en volgen uw dossier persoonlijk, discreet en nauw op. Van naamswijzigingen tot echtscheidingen, wij geven u persoonlijk advies en verdediging omtrent personen- en familierecht.

Bij Amelinckx Advocaten hebt u een ervaren advocaat personen- en familierecht die u zal adviseren en uw belangen zal verdedigen.

Personen- en familierecht is zeer persoonlijk en daardoor ook zo belangrijk. We hanteren steeds een uiterst discrete en persoonlijke aanpak en volgen uw dossier nauwkeurig op. Zo kunnen we u op de best mogelijke manier helpen. Personen- en familierecht is continu aan onderhevig aan maatschappelijke en juridische veranderingen. Een advocaat personen- en familierecht met de nodige expertise is dus zeker een voordeel in uw dossier.

Personen- en familierecht overkoepelt tal van dossiers. De meest voorkomende zijn:

  • Echtscheidingen & verdeling van goederen
    (ook voor wettelijk of feitelijk samenwonenden)
  • Erfenissen
  • Kwesties omtrent kinderen
  • Naamswijzigingen
  • Adoptie
  • Afstamming

Staat uw specifiek probleem hier niet tussen? Geen zorgen.
Neem contact op met uw vraag en ontdek wat we voor u kunnen doen.

U kan ons kantoor ook contacteren indien u wenst te bemiddelen. Amelinckx Advocaten is erkend bemiddelaar in familiale zaken. Bemiddeling is een wijze om geschillen af te handelen buiten de rechtbank. U wordt hierbij op professionele wijze begeleid om samen tot een gedegen en aanvaardbaar akkoord te komen. De ervaring leert ons dat bemiddeling tot minder strijd leidt en ervoor zorgt dat partijen in de toekomst op een deugdzame wijze met elkaar kunnen omgaan.

Heeft u vragen over bemiddeling? Neem gerust contact op met ons kantoor. Wij geven u de nodige uitleg en helpen u graag op weg.

Contacteer ons